Skip to main content

OVER ONS

Passie voor Grillen

Bij WeFire komen passie voor grillen en Nederlands vakmanschap samen om een unieke grillervaring te creƫren. Onze reis begon met een eenvoudig idee: hoogwaardige grills leveren met minimale ecologische voetafdruk. We geloven in lokaal vakmanschap en produceren onze grills hier in Nederland. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit te waarborgen en deel uit te maken van een gemeenschap die ambacht en innovatie hoog in het vaandel draagt.

https://www.youtube.com/watch?v=6oTurM7gESE

Perfectie in Beleving

Elke WeFire grill is doordrenkt met aandacht voor detail en een streven naar perfectie. Van het robuuste ontwerp tot aan de verfijnde afwerking, onze grills zijn functioneel en een lust voor het oog. We streven ernaar om niet alleen producten te leveren, maar ook ervaringen die de zintuigen prikkelen en herinneringen creƫren. Bij WeFire draait het niet alleen om het product, maar ook om de mensen erachter. Ons gepassioneerde en toegewijde team is altijd op zoek naar manieren om te innoveren en te verbeteren, waardoor we onze klanten de beste grillervaring kunnen bieden die ze zich kunnen wensen.

ZIN OM SAMEN DE BBQ AAN TE STEKEN?

Met WeFire geniet je het hele jaar door van heerlijk grillen. Ontdek ons uitgebreide assortiment in de shop en leer meer over ons verhaal.

Volg ons op social media!